Hår av bästa kvalité

Hairtalks hår kvalité är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning! Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat tempel hår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet.

 

Patenterat tejpsystem

Deras speciella tejp är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår, alla kan alltså bära Hairtalk! Du behöver inte vila håret mellan isättningarna som i andra metoder för att de sliter. Ditt egna hår kan alltså växa bra under tiden du använder håret.

Du har en garanti på 6 månader med håret. Då är det viktigt att du använder Hairtalks produkter för att detta ska gälla. Och du sätter om håret efter ca 6-8 veckor beroende på din kvalité på ditt egna hår.

 

Tre goda anledningar till att välja Hairtalk

01.

När du använder Hairtalk är Du garanterad det mest optimala systemet när det kommer till hår kvalité, fästmetod och skonsamhet!

02.

Hairtalk är mer än bara hårförlängning, ändra färg, få stylingen att hålla, forma om din frisyr – möjligheterna är oändliga!

03.

Det skiljer sig drastiskt mellan isättningsmetod, hållbarhet och framförallt resultat! Ditt hår är bara värt det allra bästa – Hairtalk låter ditt hår få vila och komma i bättre skick! Och vem vill inte få ett bättre hår?